Blog

Стара-добра розмова з DJ Tokyo

Досить давно в мене в плейлисті грали сети DJ Tokyo, але зовсім недавно я дізналася, що це майже рідна людина-земляк, Ковельчанин, та щей такий талановитий. Одразу в голові замаячила думка, якби то мені його "розкрутити" на інтрев’ю, адже ця людина як корок з пляшки з шампанським вистрілила у світ шоу-бізу і з швидкістю світла підкорила всіх своєю музикою! Крок за кроком я наближалася до мети, спільні знайомі, "аська"... і от ми уже домовились про все, і 9 березня в повній бойовій готовності я їду до Луцька. Знаходжу обєкт, і починаю допит.

Але для початку трошки біографії:

Повне імя: Романюк Анатолій Миколайович

Народився: 15.10.1985

Починав: 2004р. м.Луцьк нічний клуб «Метро»

Стаж роботи: 4 роки

Резидент:клуб: Метро (м.Луцьк), радіо станція Kiss Fm (м.Київ)

Засновник: проект Made In Heaven

Напрямок: Deep, Progressive, Electro, House, Minimal

І понеслось....

АТУМ:Важко тобі було спочатку? Хто був так би мовити твоїм наставником?

DJ Tokyo: Стартував я в Луцькому Метро,спочатку було складно.Але друзі не лишили мене,на допомогу мені як початківцю прийли на всі тогочасні резиденти.Вони і стали моїми наставниками)))

АТУМ: Як ти познайомився з Dj Артем Неба?

DJ Tokyo: Це цікава історія. Артем став ніби моїм подарунком на день народження. Він якраз приїхав грати до нас. Але, як потім виявилось ми стали подарунком один для одного. На той час я дуже захоплювався його творчістю, мені дуже подобалось те, що він робить, а головне як він це робить. І те, що ми зустрілись то була доля. Бо він почув як я граю, і був вражений. Це була "любов з першого звуку". А наступного ранку ми поїхали разом виступати в Дніпропетровськ Це і стало початком довгої дружби і плідної співпраці. АТУМ:Дійсно вражаюче. Але скажи у Артема стаж робити у цій сфері ж значно більший, чи не відчував ти якогось тиску з його сторони? Він вказував що саме тобі грати?

DJ Tokyo: НІ! Такого навіть і близько не було .Звичайно деякі підказки були(але це були більше дружні поради), а так щоб аж вказувати що грати, то ні. Ми просто вдало доповнювали один одного, і наша унікальність кожного по своєму вилилась у наш тандем.

АТУМ: Тандем – високого рівня, мушу зазначити.Толь, скажи, хто запропонував створити Made In Heaven ? І звідки така небесна назва?

DJ Tokyo: Та ніхто по суті і не пропонував, ця думка була спонтанною. Ми граємо разом ,і треба було щоб шось нас об’єднувало. В даному випадку на першому місці це спільна любов до музики, ну і вже зараз Made In Heaven. Відносно самої назви то це ідея Артема, варіантів в нас було багато. Але як завжди усе вирішив випадок. Повертаючись додому після чергового вдалого виступу Артем запропонував цю назву, я погодився, бо це було дійсно ТЕ...

АТУМ: Зроблено на небесах... Вас і вашу творчість це характеризує просто ідеально. Твоя музична діяльність розвивається досить стрімкими темпами, ти підкорив не один танцпол міст України. В чому секрет твого успіху?

DJ Tokyo:(сміється...) Секрету ніякого нема. Головне любити музику, і не розглядати діджейство як хоббі. Тут треба мати свою думку, смак, віру в себе ну ще звичайно харизму.

АТУМ: Ти був учасником Казантипу. Розкажи як це було? Думаю нашим читачам було б цікаво це дізнатися. DJ Tokyo: Як це було? Це було круто!!! Атмосфера просто вражаюча. Було таке враження, що я потрапив у іншу реальність, де дійсно автономна республіка, зі своїми законами, нормами та правами. І коли я грав було таке відчуття, ніби я стою над обривом, а далі безмежність емоцій, безмежність простору, безмежність звуку... Я грав тоді пам’ятаю дуже довго, і енергетика від публіки булла настільки сильною, що я навіть не відчував втоми. Лише коли закінчився мій виступ, і коли я відійшов від пульта, то тільки тоді я зрозумів, що просто валюся з ніг. Але знаєш, якби мені в той момент сказали, що треба вийти і грати далі, я б навіть не завагався ні на одну хвилину. В такі моменти просто забуваєш про втому.

АТУМ:Ти можна сказати живеш нічним життям. Як ти це переносиш? Чи нема постійного бажання спати?

DJ Tokyo: Та в мене вже організм перелаштувався цілком. Але доводиться відсипатися вдень;) Відносно бажання спати, та ні, я стараюсь його від себе відганяти. Я трудоголік по своїй натурі, тому часу на спання виділяю мало. Бо так і все життя можна проспати!;)))

АТУМ: З тебе енергія так і пре... Розкажи будь ласка про найвідчайдушніший вчинок під час виступу. Я багато чула, що ти завойовуєш прихильність людей не тільки музикою, а й доволі емоційною поведінкою під час гри.

DJ Tokyo: Поведінка в мене така, тому що я отримую задоволення від роботи. А відносно вчинку, то таких випадків було дуже багато. Але найяскравіший спогад в мене з п’ятиріччя Kiss Fm, коли ми разом з Артемом перед десятитисячною аудиторією розгромили "деку". Тоді всі були шоковані, такого ще ніхто не робив. Нас тоді знімало MTV,та й взагалі цей вчинок був ще довго у всіх на вустах. Ми створили сенсацію! (сміється) АТУМ: Так, я чула про це! Вас напевно просто переповнили емоції. От ви їздите по багатьом містам, як вас приймають?

DJ Tokyo: Наїздили ми вже і справді не один десяток кілометрів. І в кожному новому місті сприймають по-новому, все залежить від напрямку в якому працює клуб, ну і звісно від людей, які його відвідують. Десь кращі умови роботи, десь гірші, але в основному і ми, і публіка залишаємось задоволені "співпрацею". …Поки ми балакали підійшов час його виступу,адже розмова припала на 9 березня День Діджея,і в Метро проводився діджей парад Dance4life ,і мені лишалось подякувати

Dj Tokyo за приємне спілкування і йти насолоджуватись святом… І остання нотка від АТУМ: Незнаю я яким би ти був економістом (випуск 2007 ,ЛДТУ),але діджей ти дуже ПАЙДЄТ;)

0 ▲
18 September 2008 0:47
Please, sign up (it's quick!) or sign in, to post comments and do more fun stuff.