Blog

Взаємовідносини життя і музики.

Все моє свідоме життя (16-20), мене супроводжувала музика.Ні, я немає музичної освіти,знаю тільки основні поняття.Музика була і є тим, що дозволяло набиратись сил для великих змін в своїй долі.Все таки,як на мене,доля це це наче музичний редактор в якому ми прописуємо *біт* життя, задаємо *бас* можливостей, вставляємо *семли* мрій і в кінці кінців проводимо мастеринг всього, що з цього получилось.

Кожен з нас музикант, в кожного окреме звучання.В когось хороше, в когось недуже. Все залежить від того чи ми вклали в наш твір душу і те наскільки ми її вклали.

Хронологічний порядок треків 3 2008р. яким я *вдячний*:

 

1. Бумбокс- Квіти у волоссі:-після нового року тобто 2008.02.02, я почав розуміти, що в мене нічого немає. Ні друзів, ні дівчини, ні бажання далі житти.  Я не думав про суїцид, просто...сидів біля вікна,включивши цей трек на повтор,мріяв про те що колись..лан,це вже не так і цікаво.Головне що ця пісня не давала зневіритись в собі. В ній головне не слова, а музика і інтонація якою читається текст-безвихідності,втрати але надії в одночас. Бумбокс,спасибі вам.

 

2.David Usher - Black Black Heart: -є музика яка знищує вашу агресію,заспокоює .Таким для мене і був цей трек,таким і є. Людям завжди приходиться відстоювати своє право мати те, що хочеш і інколи це  починає дратувати,ця несправедливість.НЕ В РОЗУМІННІ, ЩО ТИ ХОДИШ ЗЛиЙ І АГРЕСИВНИЙ, а...так наче твоя душа злиться, так наче вона...розривається від цього всього.Наче,,,вона шоковано усім побаченим. Буває і таке і тоді спасають такі треки або секс. І знаєте що?.Трек можна поставити на повтор і прослуховувати його увесь день, а секс...на жаль ні.

 

3.Atb- Swep Away:-2009 рік.Кожного дня я бажав тільки одного.Закрити очі і відірватись від землі,хоча б на декілька секунд...стати всім світом...вільним,швидким,легким,теплим або холодним...стати суттю всього щоб не відчувати нічого.Одного дня мені попався цей трек.Я включив,підкрутив звук. В той день нікого не було  дома. Тільки я...за вікном відчувався гул машин, голоса людей...трек продовжував грати і з кожною секундою відчувалась легкість все більша і більша, здавалось душа вилітає з тіла і...все навколо затихло:люди, машини,увесь світ. 6.42хв. я був світом.Усім тим що мене оточує і одночасно нічим.І це так...я навіть  не можу підібрати слово.Це ли найкращий косяк у світі,помножили слово *неперевершено* на 100000...0n. Краще спробуйте.

 

З часом я дописуватиму блог. Добавляючи нові треки і їх опис, поєднуючи життя і музику.

Головне ви повинні знати. В нас час написати трек може і мавпа, а от навчитись слухати і відчувати музику по одинці неспроможний ніхто. Потрібно впустити в себе світ...

 

4. Junior Caldera feat Sophie Ellis Bextor-Cant fight this feeling:-інколи все так починає втомлювати.Робота, навчання, проблеми і тоді просто хочеться відпочити.Випити слабо алкоголку і дивитись в одну точку:).А в доповнення до всього цього ...цей трек.Хороший спосіб добре розслабитись.

 

5.Oliver Koletzki - Hypnotized. Трек, який сам по собі являє набір однакових звуків. Та всетаки- це...один з не багатьох для яких це є великим плюсом. Голос дівчини, ось основа всього цього. Він  дає можливість зануритись в себе. Подумати про щось хороше і просто розслабитись. Потрібно деколи забивати болт на все, що вас оточує, тай загалом на  все!

 

 

 

Вы поняли что написано в блоге?

0 ▲
24 October 2010 14:58

Comments

Pinned comment
Second Way  24 October 2010 15:25
хохляндия моя вторая родина
Чего? это русскоязычный сайт. на русском пожалуйста
Я з україни і з російською граматикою в мене не склалось.Вибачай
провокейшинс
хохляндия моя вторая родина
Цей сайт відвідують люди з 6 країн.Тому він неможе бути обсолютно русійським в міру наявності інших національностей.Доречі знаєте як в нас називають москалів-*КОЦАПИ*:)
Руская версия:

Етот сайт посещают люди из 6 стран.Поетому он неможет быть полностью руским в меру присуствия другиг етно груп.Кстати знаэте как у нас называют москалев или росиян -КОЦАПИ:)
Хоть кто из вас понял что написано в блоге..если да то как вам?
НЕиспользуй маты тогда и комент будет цел
Ой, Украина,извините... ...куда забрел...
Выход рядом.
Опрос подилился 50 на 50.Значит украинцев и росиян поровну.
Длинные блоги читаю только тогда, когда тема интересная. или очень веселая. Как поверхностно понял из первого абзаца - речь о личном восприятии... Ну нормально. Только бы на привычном языке. А личные переживания на языке, в котором по в каждое слово с непривычки вникать надо - не особо интересуют...
Пишите по русски, пожалуйста. Понятное дело, Вас, из Украины много тут, но ожидать, что русские будут вникать в достаточно объемные постинги на хоть и похожем, но всё же местами весьма непонятном языке по меньшей мере наивно.
Если этот блог ориентирован только на соотечественников, извините Wink
Please, sign up (it's quick!) or sign in, to post comments and do more fun stuff.