Contacts
Denis Vereev
Main style: Tech House
Favorite styles: House, Progressive House, Techno, Vocal House
DJ, producer, promoter since 2004
Performance: 2 hours
Location: Russia, Rostov-na-Donu
Frequent visitor: RADIO RECORD 100,7 FM (Rostov-na-Donu), БАРХАТ (Rostov-na-Donu), ДЖОТТО (Rostov-na-Donu), ВОЗДУХ (Rostov-na-Donu), MЁД (Rostov-na-Donu), EMBARGO (Rostov-na-Donu), СТЕРЕО ПЛЯЖ (Rostov-na-Donu), ЭПОХА ДА ВИНЧИ (Rostov-na-Donu), ЖАRА (Rostov-na-Donu), ОПЕРА (Rostov-na-Donu), ПЬЯНЫЙ ДЖОКЕР (Rostov-na-Donu), ТЕМА (Rostov-na-Donu), PARADOX (Rostov-na-Donu)
Was just once: MEGAPOLIS 89,5 FM (Moscow)
Please, register (it is quick!) or login to see contact information.
PR
473
Events
Стерео Пляж и прилегающие территории, Rostov-na-Donu, 18:00 // 28 May 2010
Progressive House
Пьяный Джокер, Rostov-na-Donu, 22:00 // 9 January 2010
Progressive House
ПРИВЕТ)) БУДУ БЛАГОДАРЕН ЗА +PR!

2010 год

462 17 194 PR 18,5 ▲ 320 Techno, Tech House
Cпециально для "Radio N" и PromoDj.ru! Вest TECHNO! Микс записан после... 
477 41 276 PR 38,5 ▲ 320 Progressive House, Tech House
Представляю Вам музыкальный подарок - промо микс специально для Зимней Музыкальной Конференции... 

Rhythm of my life / MusicStar shop

318 31 421 PR 37,3 ▲ Progressive House, Tech House
Party Mix Rhythm of my life - Ритм моей жизни Новая история... 
323 22 356 PR 37,3 ▲ House, Progressive House
Pre-Party mix Rhythm of my life - Ритм моей жизни Новая история... 

My House Collection

903 8 1 288 PR 44,6 ▲ 320 House
Дорогие Друзья, по многочисленным просьбам снова выкладываю любимый многими house микс, записанный... 

Tracks

477 13 188 PR 23,4 ▲ 320 Tech House
НОВАЯ ВЕРСИЯ 2010 ГОДА Очень рад буду комментариям!!! 
Videos
148 7 22 PR 11,3 ▲ Progressive House, Tech House
  Любительское видео от моего друга =) Записано на выступления... 
DENIS VEREEV

Denis Vereev - dj, the promoter, the head the editor of a club Internet portal, the founder and the project head HAPPINESS Rostov-on-Don the Beginning of the career the middle of 2004. Till now was the resident and the visitor of prestigious clubs of Rostov and area, Ukraine and many Southern big cities, played and co-operated (from clubrostov.ru) with all clubs of Rostov and area, and as on many closed parties. The basic styles - House, Progressive, Minimal-techno, Electro. A source - CD, Serato Scratch Live.

A discography -

spring 2006 - First mix (Electro house)

winter 2007 - - spec. for ENERGIE mix (Electro house)

spring 2007 - Promo mix (Tech House, Electro)

summer 2007 - - spec. for Birthday party mix (Electro, Minimal Techno)

winter 2008 - - Exclusive Winter Session mix (Electro, Minimal Techno)

summer 2008 - - Night in dj caffe Paradise (Minimal Techno, House)

winter 2008 - - Winter Smile mix (Tech House, Minimal Techno)

winter 2009 - - Moscow-Rostov mix (Electro House, Vocal House)

winter 2009 - - Africa mix (Progressive House, Tech House)

 

the Additional information - about DJ denisvereev.pdj.ru/myhistory /

the Additional information - about "HAPPINESS the project" denisvereev.pdj.ru/chastie-pro… /

 

DJ Dеnis Vereev - the outstanding personality of night party г Rostov, stylish, восстребованный, perspective dj, instantly winning hearts tempted клабберов and the finest girls, secular beau monde and a new wave of a club society thanks to the unique style of game and the turned out feeling of power of a dancing, a qualitative musical material and ability to create the necessary atmosphere during a set, It also allows to achieve from public of positive emotions, the sea of smiles and an infinite drive. Its each performance is remembered by exclusively new, delightful music of various styles which with each minute results in a condition of happiness, impetuous euphoria!!

I like: Красоту и надежность во всем, что меня окружает..

I hate: Все, что может изменить мое хорошее настроение..

I recommend: Cлушать и чувствовать музыку, Apple & MacBook, Serato SL!

I am interested in: Познанием всего окружающего, интересного, желанного.. В процессе постоянного развития и самореализации..

I know: Секрет успеха в нужный момент.. Мировую клубную историю..

I can: Создавать и удерживать самое желанное для человека состояние души - счастье! :)

Feedback
The best feedbacks
  • Sasha Osintcev  #
    Денис!Музыка просто божественна!Красава!Мы верим в тебя! Мне жарко!
  • DENIS VEREEV  #
    Привет Всем HEY DJ PROMODJ
    Если зацепило мое творчество - буду благодарен за +PR
    Просьба - не кидать плееры на стену (Лучше в мой Блог)
    Успехов Вам в творчестве Друзья!
  •  
    DJ Diego Power  29 March 2012 9:56 #
  •  
    Misha Sobolev  3 November 2011 9:25 #
  •  
    Max Corera  30 July 2011 14:38 #
    C ДНЁМ РОЖДЕНИЯ ДЕНИСКА!!

    ВСЕГО НАИЛУЧШЕГО)
  •  
    Dj VERN (DR Support)  30 July 2011 11:55 #
    С днем рождения) всех благ)
  •  
    DJ R.KRYUCHKO (КРЮЧКО)  11 April 2011 13:20 #
    + PR за творчество, надеюсь на взаимность! хороший саунд)))
  •  
    Vladimir Skorotsky  8 April 2011 9:23 #
    Отличные работы!!!
    Держи плюса в общую копилку - на развитие:)!!!
  •  
    DJ.UnderHard  17 February 2011 14:39 #
    +++ PR
  •  
    DJ Victoria Brandis(Exemple Radio)  8 February 2011 21:35 #
    лови+
  • –1
    Алгоритм  6 February 2011 4:15 #

    Класно что ты и Сочи вместе твоигаете технику молодежи а ближайшее будущее :D
  •  
    djefimov  5 February 2011 17:01 #
    привеет..держи +ПР .продвигай техно
  •  
    Sasha Diazz  1 February 2011 17:35 #
    good sound +
  •  
    Dj Neeles (Moscow)  30 January 2011 20:03 #
    ++ )
  •  
    Kirill Okrut  27 January 2011 1:11 #
  •  
    Sasha Osintcev  24 January 2011 18:55 #
    Денис!Музыка просто божественна!Красава!Мы верим в тебя! Мне жарко!
  •  
    Kirill Okrut  21 January 2011 11:02 #
    ++++
    уважаю:)
  •  
    D.dj ( Russia )  9 January 2011 12:04 #
    Ииииха!
  •  
    DIMA [PLAN]  6 January 2011 16:51 #
    ААААА!!! ВеШаЙтЕсЬ СоСЕДИИИИ!!! Yeeeah
  •  
    Konstantin Zakariadze  6 January 2011 7:52 #
    Давай Вася!!! не Мороженное! Леденец! Так выпьем же! попускай!!!
  •  
    Subbeatz  25 November 2010 15:48 #
    + в копилочку
  •  
    DJ Sergio Bak$  22 November 2010 13:35 #
    + PR за творчество, надеюсь на взаимность! GOD IS A DJ HEY DJ
  •  
    LisVan  22 November 2010 13:34 #
    привет!!!
    надеюсь на взаимность
    RULISH RULISH
  •  
    Dj Dima Kushnar'  13 November 2010 19:28 #
    +1 и 400 в копилке!!) BEST
  •  
    DJ COS  11 November 2010 18:42 #
    HEY DJ +1pr
  •  
    Dj Probability  10 November 2010 13:27 #
    КАЙФ
  •  
    Lektor'ON  3 November 2010 12:53 #
    За 10-й год класные работы!!!
  •  
    ReTiLeX  2 November 2010 19:09 #
    Прикольная музыка! +
  •  
    VADIM CARGO  30 October 2010 20:49 #
    YO BRO How are You?
  •  
    Dj Dima Kushnar'  28 October 2010 15:59 #
    ++ ! RULISH
    •  
      DENIS VEREEV  28 October 2010 16:05 #
      Спасибо Димма!
  •  
    Dj Valday  26 October 2010 1:44 #
    держи земляк плюху++.
    забегай
  •  
    art k  19 October 2010 11:23 #
    дружише все на уровне!!молодец одним словом!жду в гостях и в друзьях рад буду слышать и твое мнение!
Please, register (it is quick and easy!) or sign in, to leave feedbacks and do much more fun stuff.