Contacts
Denis Vereev
Main style: Tech House
Favorite styles: House, Progressive House, Techno, Vocal House
DJ, producer, promoter since 2004
Performance: 2 hours
Location: Russia, Rostov-na-Donu
Frequent visitor: RADIO RECORD 100,7 FM (Rostov-na-Donu), БАРХАТ (Rostov-na-Donu), ДЖОТТО (Rostov-na-Donu), ВОЗДУХ (Rostov-na-Donu), MЁД (Rostov-na-Donu), EMBARGO (Rostov-na-Donu), СТЕРЕО ПЛЯЖ (Rostov-na-Donu), ЭПОХА ДА ВИНЧИ (Rostov-na-Donu), ЖАRА (Rostov-na-Donu), ОПЕРА (Rostov-na-Donu), ПЬЯНЫЙ ДЖОКЕР (Rostov-na-Donu), ТЕМА (Rostov-na-Donu), PARADOX (Rostov-na-Donu)
Was just once: MEGAPOLIS 89,5 FM (Moscow)
Please, register (it is quick!) or login to see contact information.
PR
206
Events
Стерео Пляж и прилегающие территории, Rostov-na-Donu, 18:00 // 28 May 2010
Progressive House
Пьяный Джокер, Rostov-na-Donu, 22:00 // 9 January 2010
Progressive House
ПРИВЕТ)) БУДУ БЛАГОДАРЕН ЗА +PR!
DENIS VEREEV

Denis Vereev - dj, the promoter, the head the editor of a club Internet portal, the founder and the project head HAPPINESS Rostov-on-Don the Beginning of the career the middle of 2004. Till now was the resident and the visitor of prestigious clubs of Rostov and area, Ukraine and many Southern big cities, played and co-operated (from clubrostov.ru) with all clubs of Rostov and area, and as on many closed parties. The basic styles - House, Progressive, Minimal-techno, Electro. A source - CD, Serato Scratch Live.

A discography -

spring 2006 - First mix (Electro house)

winter 2007 - - spec. for ENERGIE mix (Electro house)

spring 2007 - Promo mix (Tech House, Electro)

summer 2007 - - spec. for Birthday party mix (Electro, Minimal Techno)

winter 2008 - - Exclusive Winter Session mix (Electro, Minimal Techno)

summer 2008 - - Night in dj caffe Paradise (Minimal Techno, House)

winter 2008 - - Winter Smile mix (Tech House, Minimal Techno)

winter 2009 - - Moscow-Rostov mix (Electro House, Vocal House)

winter 2009 - - Africa mix (Progressive House, Tech House)

 

the Additional information - about DJ denisvereev.pdj.ru/myhistory /

the Additional information - about "HAPPINESS the project" denisvereev.pdj.ru/chastie-pro… /

 

DJ Dеnis Vereev - the outstanding personality of night party г Rostov, stylish, восстребованный, perspective dj, instantly winning hearts tempted клабберов and the finest girls, secular beau monde and a new wave of a club society thanks to the unique style of game and the turned out feeling of power of a dancing, a qualitative musical material and ability to create the necessary atmosphere during a set, It also allows to achieve from public of positive emotions, the sea of smiles and an infinite drive. Its each performance is remembered by exclusively new, delightful music of various styles which with each minute results in a condition of happiness, impetuous euphoria!!

Feedback
The best feedbacks
  • Sasha Osintcev  #
    Денис!Музыка просто божественна!Красава!Мы верим в тебя! Мне жарко!
  • DENIS VEREEV  #
    Привет Всем HEY DJ PROMODJ
    Если зацепило мое творчество - буду благодарен за +PR
    Просьба - не кидать плееры на стену (Лучше в мой Блог)
    Успехов Вам в творчестве Друзья!
  •  
    DJ Diego Power  29 March 2012 9:56 #
  •  
    Max Corera  30 July 2011 14:38 #
    C ДНЁМ РОЖДЕНИЯ ДЕНИСКА!!

    ВСЕГО НАИЛУЧШЕГО)
  •  
    Dj VERN (DR Support)  30 July 2011 11:55 #
    С днем рождения) всех благ)
  •  
    DJ R.KRYUCHKO (КРЮЧКО)  11 April 2011 13:20 #
    + PR за творчество, надеюсь на взаимность! хороший саунд)))
  •  
    Vladimir Skorotsky  8 April 2011 9:23 #
    Отличные работы!!!
    Держи плюса в общую копилку - на развитие:)!!!
  •  
    DJ.UnderHard  17 February 2011 14:39 #
    +++ PR
  •  
    v.efimov  5 February 2011 17:01 #
    привеет..держи +ПР .продвигай техно
  •  
    Dj Neeles (Moscow)  30 January 2011 20:03 #
    ++ )
  •  
    Sasha Osintcev  24 January 2011 18:55 #
    Денис!Музыка просто божественна!Красава!Мы верим в тебя! Мне жарко!
  •  
    DIMA [PLAN]  6 January 2011 16:51 #
    ААААА!!! ВеШаЙтЕсЬ СоСЕДИИИИ!!! Yeeeah
  •  
    Konstantin Zakariadze  6 January 2011 7:52 #
    Давай Вася!!! не Мороженное! Леденец! Так выпьем же! попускай!!!
  •  
    DJ Sergio Bak$  22 November 2010 13:35 #
    + PR за творчество, надеюсь на взаимность! GOD IS A DJ HEY DJ
  •  
    LisVan  22 November 2010 13:34 #
    привет!!!
    надеюсь на взаимность
    RULISH RULISH
  •  
    Dj Probability  10 November 2010 13:27 #
    КАЙФ
  •  
    Lektor'ON  3 November 2010 12:53 #
    За 10-й год класные работы!!!
  •  
    VADIM CARGO  30 October 2010 20:49 #
    YO BRO How are You?
  •  
    Dj Valday  26 October 2010 1:44 #
    держи земляк плюху++.
    забегай
  •  
    ANTON ALIAS  19 October 2010 10:50 #
    +
  •  
    DJ lost mirror  17 October 2010 12:36 #
  • +1
    девушка♡лето  13 October 2010 3:20 #
    +
  • +1
    EXTAZulka  12 October 2010 17:36 #
    Dj Denis Vereev (aka Denis Angel) - My House Collection WOW WOW бодрит!!! КАЙФ WAZZAA!
    •  
      DENIS VEREEV  12 October 2010 19:14 #
      Cпасибо) Добрый/Бодрый хаус!
  •  
    dj Misha F.  11 October 2010 23:20 #
    WAZZAA! WAZZAA! HEY DJ HEY DJ + го во фрэнды=)))
    •  
      DENIS VEREEV  12 October 2010 19:14 #
      Приветствую!
  •  
    Vladimir Petrov  11 October 2010 16:35 #
    Привет!!! Плюсую от души!!!+ PROMODJ РУЛИТ
    •  
      DENIS VEREEV  12 October 2010 19:17 #
      Спасибо от души
  •  
    Misha bliznec  7 October 2010 23:40 #
    трубку бери!!!
  •  
    LATRONICA  23 September 2010 15:42 #
    Плюсуем Друзьям!!! WAZZAA! WAZZAA! WAZZAA! WAZZAA!
  •  
    La nochka  22 September 2010 10:42 #
    Привет,Денис!) Помню лет 10 назад у тебя был трек что-то вроде"...something in my brain.. " Я его обожала, есть где-нибудь ссылка на него?
    •  
      DENIS VEREEV  22 September 2010 11:15 #
      "..the music make me feel so night.." Раритет!! Очень много времени прошло )) Вот название этого веселого трека "Zee Code - Sun In My Brain"
      •  
        La nochka  22 September 2010 17:21 #
        спасибочки)здорово) нашла вконтакте ) в разных вариантах ) не поверишь,но до сегоднешнего дня я была уверенна,что это ты написал и это ты там поешь-)))
  •  
    Ronny Boom  20 September 2010 16:03 #
    Твой брат поделился ссылочкой. От меня немного ПРа!
  •  
    DJ Selin  10 September 2010 3:22 #
    Привет держи + и в друзья HEY DJ КРУТО WAZZAA! BEST
    •  
      DENIS VEREEV  12 October 2010 19:20 #
      Приветствую в друзьях ! PROMODJ РУЛИТ
  •  
    Dennis Forge  10 September 2010 2:36 #
    послушал... не плохо завтра забегу и послушаю остальное...

    удачи!
    •  
      DENIS VEREEV  12 October 2010 19:20 #
      Заходи почаще в гости! Эксклюзив
  •  
    Dennis Forge  10 September 2010 1:54 #
    блин, тёска! а чего-это я о тебе ничего не знаю? О_о пойду послушаю...))
    •  
      DENIS VEREEV  12 October 2010 19:20 #
      Интересно твое мнение!
Please, register (it is quick and easy!) or sign in, to leave feedbacks and do much more fun stuff.