Sign up
Contacts
Sergey Zyrin
Main style: Progressive House
Favorite styles: Deep House, House, Minimal Techno, Tech House, Techno
DJ, producer, listener since 2004
Location: Russia, Nizhnevartovsk
Resident: НК Hawaii house (Nizhnevartovsk), Токио Танцы (Nizhnevartovsk), Mtv бар (Nizhnevartovsk), DJ- кафе "Liberty " (Nizhnevartovsk), Точка (Nizhnevartovsk)
Guest: Космос (Nizhnevartovsk), Колизео (Ufa), Остин Пауэрс (Surgut), DJ-cafe MIXX (Nizhnevartovsk), НК HAMMER (Nizhnevartovsk), Бар 10 Десятка (Strezhevoi), НК Сити-Клан (Nizhnevartovsk), Мика (Nizhnevartovsk), Пежон (Nizhnevartovsk), HK Paradox (Langepas), PK Метелица (Pyt-YAh), Клипсо Калипсо (Megion), РК Элизиум (Izluchinsk), ESCOBAR (Langepas), Гостиный двор "ЕВГЕНИЯ" (Радужный) (Raduzhnyi (Hanty-Mansiiskii AO)), НК Мегаполис (Nizhnevartovsk), M BAR GO (Surgut), Alice Boogie (Moscow), DJ-Cafe Медэя (Нижневартовск) (Nizhnevartovsk), Bomba (Dnepropetrovsk), Bomba (Dnepropetrovsk), на телеканале N1 и Мегаполис HD (Nizhnevartovsk)
Frequent visitor: РК Метелица (Pyt-YAh)
Was just once: ЧЕ! (Ufa), Кирпич (Surgut)
Please, register (it is quick!) or login to see contact information.
PR
362
Events
Hawaii House, Nizhnevartovsk, 05:49 // 12 June 2010
House
НК.HAWAII HOUSE, Nizhnevartovsk, 22:04 // 13 February 2010
House
Dj-Cafe MIXX, Nizhnevartovsk, 23:54 // 30 October 2009
Progressive House
Sergey Paradox - Sunset 19/02/2018

Tracks

258 1 28 PR 3,1 ▲ 320 Future House, Deep House
Друзья, я рад представить вам новую работу "НЕФТЬ". Трек написан специально для... 
170 4 57 PR 6,3 ▲ 320 Progressive House, Future House
Booking +79129318109 
59 15 PR 0,4 ▲ 320 Progressive House
Artist: Sergey Paradox Label: Exia Catalog: EXIA078 Release Date: 2017-09-18 Type: Single... 
68 2 8 PR 1 ▲ 320 Progressive House
Artist: Sergey Paradox Label: Exia Catalog: EXIA078 Released: 10.10.2016 Type: Single... 
95 3 PR 2,9 ▲ Progressive House
Release Date 2015-10-19 label 9 Sides 
100 4 177 PR 7,1 ▲ 320 Progressive House
Release Date 2013-02-28 
130 7 526 PR 17 ▲ 320 Progressive House
Release Date 2013-02-28 

Remixes

368 12 60 PR 5,7 ▲ 320 Drum & Bass, Liquid funk
Всем привет! Участвую в конкурсе ремиксов! Буду признателен вашей поддержке! Спасибо!... 
1 699 17 589 PR 33,2 ▲ 320 Deep House, House
Друзья, всем привет. Участвую в конкурсе ремиксов! Буду очень рад и признателен,... 
257 31 238 PR 13,6 ▲ 320 Progressive House
Моя версия ремикса на трек Jane Maximova - Skiff.В него вложил свой... 
Sergey Paradox

DJ and sound producer. He began his career as a DJ more than 12 years ago, and simultaneously wrote electronic music. Since 2007, he has been resident in such clubs as: "MTV-BAR", "Hawaii House", DJ-cafe "Liberty", "Tokyo Dances", UC "TO4KA".

One of the winners of the battle of DJs in KHMAO. Ideological creator of the promotional group "RITMIKA PROMO GROUP". Recently released their releases on such labels as: TM Records / Black Home Records / Incepto Music Label / 9 Sides / Yellow Light Music / Exia Recordings and so on. As guest guest, he visited many cities of KhMAO and beyond. In his sets, quickly found his original style of play, distinguished charisma and energy. Constant experiments in the House and Techno direction are distinguished by special melody and expressiveness, where the combination and blending of these styles reveal the delicate facets of each other.

From 2006 to the present, Sergey Paradox writes music and organizes his own closed and open party parties in different styles and directions. There is an experience in the development of night entertainment. Acted on the same stage with famous Russian and foreign DJs and musicians.

Feedback
The best feedbacks
  • Dj Heavensgate  #
    Супер :-)))
  • DJ RATEK  #
    за прогресив хаус огромный+сег
  • ПатиРакеты  #
    +++
    Музыка должна высекать огонь из людских сердец.
    СПАСИБО ТЕБЕ ЗА МУЗЫКУ!!!
  • BOBSKY  #
    +1 за творчество твоё
  • Alvandyan  #
    Отличные работы-хороший вкус!!! Держи+
  •  
    Boriskiter RMX  23 March 2018 18:44 #
    Пр+ к карме:-)
  •  
    INFLEKT  7 March 2018 19:30 #
    + ;)
  •  
    BANANAFOX  8 May 2016 21:35 #
    Желаю, чтоб Ваши мечты исполнялись,а все неудачи скорей забывались!
  • +1
    Motorix  1 March 2016 18:30 #
    отличная дискография! успехов! +++
    •  
      Sergey Paradox  8 March 2016 16:58 #
      Спасибо большое!))
  • +1
    Rai-Kin  13 November 2015 8:07 #
    PR+!!!
  • +1
    Ale$$io  28 June 2015 2:40 #
    + за труд дружим!!!
  • +1
    757  4 March 2015 16:47 #
    Заслуженный плюс!++++
  • +1
    O.G DavidoV  20 November 2014 20:44 #
    Моя поддержка+!
  • +1
    Dj Heavensgate  30 October 2013 23:45 #
    Супер :-)))
  • +1
    DJ Zolotin  10 April 2013 2:37 #
    Братан! Твои последние работы просто шикарны!!! Жду уже когда смогу насладиться ими в полной мере! !!! ЖГИ БРАТ!!!
    •  
      Sergey Paradox  12 April 2013 23:32 #
      Спасибо дружище!!!
  •  
    Андрей Громов  26 February 2013 14:01 #
    Мой респект)))+++
  • +1
    SHKLYAR  15 January 2013 16:19 #
    PR++, успехов! ) Давай в друзья! ;)
  • +1
    Vit OS  14 January 2013 17:15 #
    Творческих успехов и PROдвижения ! +++
    •  
      Sergey Paradox  14 January 2013 17:55 #
      Спасибо!Взаимно...
  • +1
    Dj_GoodkOFF  28 October 2012 12:58 #
    Плюсую ДиДжея) +
  • +1
    Dj Vertyljka  4 October 2012 23:08 #
    ВСЕ ПО-СЛУШАЛ, МНОГОЕ СКАЧАЛ... ОГРОМНОЕ СПАСИБО ЗА НАСТРОЕНИЕ, КОТОРОГО С УТРА НЕ БЫЛО!!!
    УДАЧИ И РЕСПЕКТ!!! PR+
  • +1
    DJ-TAKI  4 October 2012 21:05 #
    (((+++++)))
  •  
    Vera Romanova  28 September 2012 18:51 #
    ++)
  • +1
    Melancholique  26 September 2012 21:11 #
    НИЖНЕВАРТОВСК РУЛИТ!!!
  • +1
    DJ RATEK  28 July 2012 16:24 #
    за прогресив хаус огромный+сег
  • +1
    ELEKTOR-PROJECT  21 July 2012 18:17 #

    Буду рад оценке!И +1 тебе;)
  • +1
    JOHNNY SMART [HOUSE BRAZERS]  21 July 2012 10:43 #
    391-й плюс от меня)
  • +1
    Bassmach (dj)  13 July 2012 20:27 #
    + за творчество)
  • +1
    ViTaLiKe aka V I T Λ L I C  13 July 2012 16:51 #
    держы + от меня.)классные миксы..)
  • +1
    Денис Эстис aka DJ sEmdEnalE  14 May 2012 15:37 #
    +++++ За ТВОРЧЕСТВО! Удачи и Успехов! +++++:):):)
    •  
      Sergey Paradox  14 May 2012 15:45 #
      Спасибо!!!Взаимно)))
  • +1
    ARTHURWHITE  14 May 2012 5:08 #
    отличные работы , плюс большой тебе отдаю голос в пр ))) удачи в дальнейших работах не забудь мне плюсануть в пр . Удачи
  • +1
    Dmitry Shuruta  8 May 2012 17:06 #
    отличные работы,держи ++++ за творчество и в PR +. давай в други. ну и про меня не забывай)
  • +1
    DONZ  6 May 2012 14:28 #
    repsect man !
  •  
    Elena Colli  5 May 2012 20:46 #

    Ретро бит и примесь электро, с элементами The Prodigy делают своё грязное дело.
  • +1
    Andrey Petruchok  4 May 2012 15:39 #
    +++++ удачи в творчистве
    •  
      Sergey Paradox  4 May 2012 15:59 #
      Спасибо!!!И Тебе тоже))
  • +1
    Ночное Движение  1 May 2012 16:02 #
    Привет!;)
    Будем рады дружбе!;)
Please, register (it is quick and easy!) or sign in, to leave feedbacks and do much more fun stuff.