Contacts
Александр Рязанов
Main style: Electro House
Favorite styles: Club House, Detroit Techno, Drum & Bass, Electro Progressive, Electro Techno, Electro-punk, Funky House, Hard Techno, Hardcore, Hardstyle, House, Minimal Techno, Progressive House, Progressive Trance, Pumping House, Tech House, Tech Trance, Techno, Trance
DJ, producer, clubber, listener since 2008
Performance: from 2 500 rubles / 1.5 hours
Location: Russia, Omsk
Resident: Радио "ПОЛЁТ" (Omsk), Radiostation 8100 (Omsk), Адмирал Нахимов (Omsk)
Guest: Che Guevara Club (Omsk), New Age Club (Omsk), РЦ Атлантида (Omsk), Пирамида (Omsk), Атлантида (Omsk), Rublev (Novosibirsk), SMOLA (Omsk), London Pub (Omsk)
Please, register (it is quick!) or login to see contact information.
PR
ST - Луи Луи ( Alex Reyzor Remix) =) 

Промо-миксы

118 7:52    16 PR0,4 ▲
Trap, Big Room House

New

224 2:42    33 PR0,8 ▲
320
Hip-hop/Rap, R&B

Dj Alex Reyzor and Dj Mixtron

27 4:40    12 PR0,3 ▲
320
Experimental

Live Mix

272 34:19    51 PR1,3 ▲
Trap, Dub

Mixes

164 21:46    21 PR0,5 ▲
Psy Trance
ALEX REYZOR

 


========================================================


Дискография.



2011 Олег Газманов - Морячка ( Alex Reyzor & Mixtron Mеch-Up) 


2011 Детские песни - Голубой вагон (Mixtron & Alex Reyzor Mash-Up) 


2012 Виктор Петлюра - Суд ( DJ Alex Reyzor and. DJ Mixtron Mash-Up) 


2012 Воровайки - Хоп, мусорок! (Mixtron & Alex Reyzor Mash-Up)


2014 Надежда Кадышева - И я ничья, и ты ничей! (Mixtron & Alex Reyzor)


2014 Angger Dimas Vs. Jesse Pinkman - Bitch (El Scorp & Dj Alex Reyzor Mush Up )
2019 ST - Луи Луи (Alex reyzor Remix)

========================================================Организация выступления - 8-923-674-55-52 Александр========================================================

Feedback
  •  
    CRISYS - GO DEEP HOUSE  15 August 2017 14:45 #
    +
  •  
    Vyacheslav_Crack  25 July 2017 7:05 #
    +
  •  
    SEPTIMASOUND  17 March 2017 12:17 #
    С днём рождения друг+++++++++++++++pr+++отличн ое творчество+++++++++++++++
  •  
    SEPTIMASOUND  17 March 2016 17:04 #
    С днюхой зёма!!!
    •  
      ALEX REYZOR  19 March 2016 8:45 #
      Спасибо большое!)
  •  
    SEPTIMASOUND  21 February 2016 18:31 #
    Отличное творчество зёма!+++++++++++++++!
    •  
      ALEX REYZOR  28 February 2016 11:34 #
      Спасибо Земляк!)
  •  
    Елена Аверина  30 July 2014 13:20 #
    PR+)и в друзья)
  • +1
    Bratva djs  4 March 2012 17:13 #
    + Давай в друзья )))
  • +1
    DMC URAN  7 February 2012 6:37 #
    ДЕРЖИ++++++++++ ДАВАЙ В ДРУГИ)))
  • +1
    DJ Denis'K  15 January 2012 23:30 #
    ++++++++++++++++++++PR отличная Работка
Please, register (it is quick and easy!) or sign in, to leave feedbacks and do much more fun stuff.