Contacts
andru
Main style: Minimal Techno
Favorite styles: Club House, Disco House, Electro House, Eurodance, Funky House, House, Minimal House, Tech House, Techno, Vocal House
DJ, listener since 2008
Performance: from 1 000 rubles / 1 hour
Location: Russia, Krasnouralsk
Frequent visitor: DK Metallurg (Krasnouralsk)
Was just once: Parkking Club (Ekaterinburg)
Please, register (it is quick!) or login to see contact information.
PR
108
Скачал?! Нажми уважение!

Promo mixes

56 4 PR 2,5 ▲ House, Club House
Специально для любителей House музыки! House коктейль который приятно послушать занимаясь любимым... 
55 8 PR 2,4 ▲ House, Electro House
Ваши комментарии и оценки просто обязательны! При создании я не гнался за... 
206 21 194 PR 11,2 ▲ Minimal Techno
RELEASING minimal SET 06 - и этим все сказано! Как всегда лучшие... 

Mixes

99 23 PR 0,6 ▲ Electro House, House
Download (320 kbps) Немного нового музла в стиле Рашн дэнс)... 
214 43 PR 2,1 ▲ Minimal Techno
Download (320 kbps) andru pres. minimalizm vol.5. incl. 91 min,... 
100 16 PR 1,9 ▲ House, Vocal House
Download (320 kbps) Жаркий летний день, яркое солнце и много хорошей... 
154 45 PR 2 ▲ Minimal Techno
Download (320 kbps) Продолжение minimal, techno боевичка, на сей раз часть... 
83 19 PR 2,5 ▲ House, Electro House
Download (320 kbps) Кто-то скажет ну не ужели, наконец то!  и... 
175 1 157 PR 6 ▲ Minimal Techno
Minimal, Techno удар, часть 3! Убойные треки и ремиксы от Matteo Poker,... 
128 83 PR 2,1 ▲ Minimal Techno
Новая порция бомбезной минимал музыки! Сделай погромче, не жалей соседей и свои... 
194 1 125 PR 3,1 ▲ Vocal House, Electro House
Давненько хотел записать чего нить из русского :) Ну вот, оценивайте!) Надеюсь... 

Tracks

39 4 PR 0,1 ▲ 320 House
Радио версия. [URL=http://promodj.com/D... 
35 5 PR 0,1 ▲ 320 House
Первый трек. Не судите строго :) Все начилось с небольшой партии... 
▪ ★☆★ | DJ andru | ★☆★ ▪

DJ andru - Young and develop positively DJ. From the very early years each day with music. Always knows what music is relevant and popular. All 
began in the distant 90's, when even on the shelves of our vast
homeland was foreign pop music - Euro dance, Pop on cassettes and records))). Will listen to many styles, from Drum and Bass to Trance, but still give preference to House music. DJ career began to develop in 2008. For a long time playing in night clubs "Metatron" until the closing of the club. Testimonials from those who have been on it all kinds of parties, from the fact that "just like it will definitely come again!" And ending with the fact that "Never in my life so no club! So much drive, so much emotion!" Words can not convey everything! " At the same time Andrew began working with a new style of music - Minimal, Techno. At the moment DJ andru working with such styles as Electro House, House, Minimal Techno. But it is preferable for him as Minimal, Techno.

 

Well, here is a modest discography of recorded material:

2008 - "Muzon for dance" (102.13)
2008 - "Electrohouse magazine" (73.42)
2008 - "PROMO mix club "METATRON" PART1" (117.29)
2008 - "PROMO mix club "METATRON" PART2" (125.16)
2008 - "PROMO MIX house 2008" (121.00)
2008 - "PROMO MIX Electrohouse 2008" (108.05)
2008 - "PROMO MIX minimal 2008" (165.45)
2009 - "ELECTRO FRESH 2009" (89.32)
2009 - "RELEASING minimal SET 01" (89.59)
2009 - "RELEASING minimal SET 02" (101.36)
2009 - "RELEASING minimal SET 03" (108.58)
2009 - "RELEASING minimal SET 04" (115.32)
2009 - "RELEASING minimal SET 05" (85.31)
2009 - "minimal PRESENT" (27.10)
2009 - "TOP Electro House" (50.13)
2009 - "RELEASING minimal SET 06" (66.00)
2010 - "DJ club: Electro Street" (90.53)
2010 - "DJ club: House Street vol.1" (51.24) 
2010 - "DJ club: House Street vol.2" (79.39)
2010 - "DJ club: Minimal Street" (80.22)
2010 - "DJ Chi-zhov & DJ andru - Promo Mix" (48.09)
2010 - "MINIMALIZM [CD]" (79.59)
2010 - "Electro love (Summer 2010) CD1" (60.00)
2010 - "Electro love (Summer 2010) CD2" (57.22)
2010 - "Minimalizm vol.2" (62.09)

2011 - "Minimalizm vol.3" (68.39)

2011 - "Hot Track Mix" (58.27)

2011 - "Welcome to Russia" (65.01)

2011 - "Танцевальная Весна 50x50" (69.56)

2011 - "Winter Session" (52.28)

2012 - "Minimalizm vol.4" (92.05)

2012 - "Winter Session vol.2" (97.18)

2012 - "Spring Session" (73.49)

2012 - "Summer Session" (91.48) 


.... to be continued....

 

 

Contact > and_krur@mail.ru
> icq 478096766

Feedback
The best feedback
  •  
    Vadim Miskoff  16 January 2013 4:38 #
    Лови + в промо за хорошие работы, буду рад услышать твое мнение о моем произведении)
  •  
    Сергей Мальцев  3 January 2013 0:22 #
    С днём рождения!
  •  
    dj Leo Miller  13 February 2012 19:12 #
    + за творчество, миксы достойны внимания_))) го в друзья))
  •  
    Reaxid (Pioneer's)  6 July 2010 10:52 #
    Hi))) Жирное TECHNO, man;))) + в PR тебе за good sound;)
  •  
    OLEG MASS.  25 June 2010 13:42 #
    лови + MAN!
  •  
    ANTON ALIAS  31 May 2010 9:12 #
    Привет мен лови +ы ко всем работам и в главный PR молодец так держать )))Надеюсь на взаимность ))
  •  
    DJ BAROQUE(UA)  25 May 2010 22:14 #
    WAZZAA! WAZZAA! HEY DJ HEY DJ HEY DJ заходи в гости
  •  
    DJ Roman Cold  10 May 2010 15:19 #
    класные работы плюсонул , заходи ко мне посмотри мою работу и жду в друзья
  •  
    DJ Sir J. (GER)  8 May 2010 5:05 #
    Классные фоты...
    а как тебе такой миксок?
  •  
    Light Breath  1 May 2010 23:37 #
    +
  •  
    Toras Gardoby  1 May 2010 21:14 #
    Я тоже!)
  •  
    D.M.  26 April 2010 18:58 #
    привет ... Хорошие.. роботы + тебе)
  •  
    DJ KEP  23 March 2010 10:31 #
    Привет земляк,ты RULISH ,гоу во френды BEST BEST BEST BEST BEST BEST BEST BEST BEST BEST BEST
  •  
    DJ KOKS [72 RUS] & MC RAZGON  28 February 2010 17:05 #
    КРУТО
  •  
    LETYNOFF [CONNECTED PROJECT]  25 February 2010 11:16 #
    +++ за минимал)
  •  
    MinimaListIQ  22 February 2010 1:11 #
    DJ andru - RELEASING minimal SET 06 вот это БОМБА СЭТ!!!! WOW КРУТО
  •  
    DJ_GoLoVaReZ  21 February 2010 3:51 #
    Здарова. + в общий, надеюсь на взаимность)))
  •  
    Max ChiZhoV  20 February 2010 14:39 #
    привет RULISH
  •  
    deepmine  9 February 2010 10:15 #
    привет андрей, вот тебе + за творчество! кое что понравилось, возьму в очередной сет пару треков.
    жду взаимного... BEST PROMODJ РУЛИТ КРУТО
  •  
    Home Mixing/Mastering  5 February 2010 2:45 #
    держи + в общий=))
  •  
    Brand Alexx DJ  4 February 2010 11:50 #
    отличный саунд!+
  •  
    Denis Geek  28 January 2010 9:30 #
    +
  •  
    DJ Sir J. (GER)  21 January 2010 0:42 #
    другу сильный ПР... ))
  •  
    >>Germ@n<<  10 January 2010 13:17 #
    хорошии миксы держи + WOW
  •  
    Max Kommentar  6 January 2010 3:30 #
    привет!!!норм треки ++++
    С новым Годом!!!!!!!! PROMOELKA PROMOELKA PROMOELKA
  •  
    DJ MOLTISS  3 January 2010 10:17 #
    HEY DJ с днём рожденья DJ andru. успехов в работе и всехо самого хорошего. приглашай если что на чай. мой скайп dinamic100
  •  
    Zorro102  29 December 2009 20:14 #
    DJ andru - RELEASING minimal SET 01 - грамотный микс, вообще треки здорово подобрал, реально качает, красавчик +PR
  •  
    Sasha HITACHI  29 December 2009 16:01 #
    Хорошие работы))) +
  •  
    Maximilian  27 December 2009 15:12 #
    кросавец ЕЩЁ!
  •  
    Dj biGbob  27 December 2009 13:15 #
Please, register (it is quick and easy!) or sign in, to leave feedbacks and do much more fun stuff.