Contacts
Nazar
Main style: Trance
Favorite styles: Electro House, Hard Trance, House, Progressive House, Progressive Trance, Psy Trance, Psy-Progressive Trance, Vocal Trance
DJ since 2009
Performance: from 150 hryvnas / 1 hour
PR
Blog

Azereus

0 ▲
4 April 2011 15:00
no comments

Взаємовідносини життя і музики.

Все моє свідоме життя (16-20), мене супроводжувала музика.Ні, я немає музичної освіти,знаю тільки основні поняття.Музика була і є тим, що дозволяло набиратись сил для великих змін в своїй долі.Все таки,як на мене,доля це це наче музичний редактор в якому ми прописуємо *біт* життя, задаємо *бас* можливостей, вставляємо *семли* мрій і в кінці кінців проводимо мастеринг всього, що з цього получилось.

Кожен з нас музикант, в кожного окреме звучання.В когось хороше, в когось недуже. Все залежить від того чи ми вклали в наш твір душу і те наскільки ми її вклали.

Хронологічний порядок треків 3 2008р. яким я *вдячний*:

 

1. Бумбокс- Квіти у волоссі:-після нового року тобто 2008.02.02, я почав розуміти, що в мене нічого немає. Ні друзів, ні дівчини, ні бажання далі житти.  Я не думав про суїцид, просто...сидів біля вікна,включивши цей трек на повтор,мріяв про те що колись..лан,це вже не так і цікаво.Головне що ця пісня не давала зневіритись в собі. В ній головне не слова, а музика і інтонація якою читається текст-безвихідності,втрати але надії в одночас. Бумбокс,спасибі вам.

 

2.David Usher - Black Black Heart: -є музика яка знищує вашу агресію,заспокоює .Таким для мене і був цей трек,таким і є. Людям завжди приходиться відстоювати своє право мати те, що хочеш і інколи це  починає дратувати,ця несправедливість.НЕ В РОЗУМІННІ, ЩО ТИ ХОДИШ ЗЛиЙ І АГРЕСИВНИЙ, а...так наче твоя душа злиться, так наче вона...розривається від цього всього.Наче,,,вона шоковано усім побаченим. Буває і таке і тоді спасають такі треки або секс. І знаєте що?.Трек можна поставити на повтор і прослуховувати його увесь день, а секс...на жаль ні.

 

3.Atb- Swep Away:-2009 рік.Кожного дня я бажав тільки одного.Закрити очі і відірватись від землі,хоча б на декілька секунд...стати всім світом...вільним,швидким,легким,теплим або холодним...стати суттю всього щоб не відчувати нічого.Одного дня мені попався цей трек.Я включив,підкрутив звук. В той день нікого не було  дома. Тільки я...за вікном відчувався гул машин, голоса людей...трек продовжував грати і з кожною секундою відчувалась легкість все більша і більша, здавалось душа вилітає з тіла і...все навколо затихло:люди, машини,увесь світ. 6.42хв. я був світом.Усім тим що мене оточує і одночасно нічим.І це так...я навіть  не можу підібрати слово.Це ли найкращий косяк у світі,помножили слово *неперевершено* на 100000...0n. Краще спробуйте.

 

З часом я дописуватиму блог. Добавляючи нові треки і їх опис, поєднуючи життя і музику.

Головне ви повинні знати. В нас час написати трек може і мавпа, а от навчитись слухати і відчувати музику по одинці неспроможний ніхто. Потрібно впустити в себе світ...

 

4. Junior Caldera feat Sophie Ellis Bextor-Cant fight this feeling:-інколи все так починає втомлювати.Робота, навчання, проблеми і тоді просто хочеться відпочити.Випити слабо алкоголку і дивитись в одну точку:).А в доповнення до всього цього ...цей трек.Хороший спосіб добре розслабитись.

 

5.Oliver Koletzki - Hypnotized. Трек, який сам по собі являє набір однакових звуків. Та всетаки- це...один з не багатьох для яких це є великим плюсом. Голос дівчини, ось основа всього цього. Він  дає можливість зануритись в себе. Подумати про щось хороше і просто розслабитись. Потрібно деколи забивати болт на все, що вас оточує, тай загалом на  все!

 

 

 

Вы поняли что написано в блоге?

0 ▲
24 October 2010 14:58
57 comments
Feedback
Pinned comment
Nikkato Syzer  18 September 2009 19:59
Рад знакомству Очень приятно
+1
привет , оцени плиз мой трек )))


Привет, слушай трек!
Лови плюсятину!!!
И с того момента, как ты мне кинул плеер в фитбэк - у тебя начались проблемы! Wink
Блін...забанили нізащо.Так наче я спам розкидував. Знав б я хто це зробив,тобто хто пожалівся...то б...
01021990.promodj.ru/all/
Смотри и внимательно вникай в суть проблемы
привет))+++ в PR (жду взаимности))и давай в други)))
НЕ плохая работа
Привет))) Вот мой новый ремикс, буду рад твоему комменту)))
Привет Представляю Внимаю мой Ремикс!!!
Приятного прослушивания С Уважением к тебе Thom Waild
Привет! С НОВЫМ 2010! ГОДОМ!!!
Желаю отличнейшего настроения!!! Позитива во всем!!!
И главное, не падать "духом" в Оливье?


Внимание!!! на Орбиту выводится новый TRANCE проект PROTON SOUND LABORATORY под названием GTE_01 для корреляции полета Важно мнение каждого Космонавта, пробы можно отслушать
www.myspace.com/dijitalvik
digitalvik.promodj.ru
vkontakte.ru/gsearch.php?q=Dig …
www.pro-ton.spb.ru
(Отчеты присылать в личку) Спасибо всем транс - тестерам Digital_Vik.)))
Если не сложно, оцени



от меня +
Рад знакомству Очень приятно
+1
якщо э запитання або пропозиції то мене можна знайти в контакті
vkontakte.ru/id17184171?79933
Please, sign up (it's quick!) or sign in, to post feedbacks and do more fun stuff.